Celebcsörte

2022.11.07. 11:25

Puzsér is beszállt szájkaratézni Pápai Joci és Lakatos Márk mellé

Tovább gyűrűzik a beszólogatásos botrány: a megmondóemberré avanzsált stylist kezdte, a tatai énekes folytatta, de Puzsér se hagyta szó nélkül.

Kemma.hu

A Barokk ősbemutatójára készül Pápai Joci

Forrás: Pápai Joci/YouTube

Mint arról korábban beszámoltunk, Lakatos Márk alaposan odaszólt Pápai Jocinak és Majkának a Barokk miatt. A divatszakember TikTok videójában úgy fogalmazott, háromszor is megnézte a videóklipet, de egyszerűen nem látta értelmét a koncepciónak. A barokk egyébként Lakatos Márk kedvenc stílustörténeti korszaka.

Az éles bírálatot aztán a tatai énekes sem hagyhatta szó nélkül és visszaszólt a Barokkot fikázó Lakatos Márknak. Pápai Joci elárulta, hogy a testvére írta azt a gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, stílusjegyeket tartalmaz, és ez a gitártéma az, ami elejétől a végéig szerepel a dalban. Emiatt Barokk a címe a dalnak., aki azt is odaírja még, hogy mivel Lakatos Márk nem zenész, nem várható el, hogy kihallja ezeket az akkordokat, azonban pont emiatt a hozzá nem értés miatt nem kellene belekötnie a dalba. 

A vita akkor látszott lezártnak, amikor Pápai Joci visszavágójára reagálva Lakatos Márk bocsánatot kért a tatai sztártól. Mint fogalmazott, bár a videóklippel kapcsolatos véleményét fenntartja, azt elismeri, hogy valószínűleg kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondta azt Jociról, hogy neki fogalma nincs arról, mit jelent az, hogy barokk.

Úgy tűnt, itt vége ennek a csörtének, azonban az éppen lecsillapodni látszó kedélyekbe még fejest ugrott gyorsan Puzsér Róbert. A megmondóember kőkemény kritikát fogalmazott meg az Önkényes Mérvadóban.

Puzsér nem akárhogyan szállt be a celebháborúba. Szerinte a dal elnevezéséből kibomlik Majkának a nem létező viszonya a kultúrához. Kulturáltságának a jelvényeként hordozza körbe a Barokkot, ennek a kulturális kánonnak a külsőségei kellenek neki, de a tartalmának a jegyeire magasról köp.

Puzsér szerint amit pedig Lakatos Márk előad az nem kritika, hanem kötekedés. Ő is kérte a barokkhoz tartozó kulturális krediteket, de ő maga sem tud érvelni amellett, hogy mi itt a tanulság, mi a közérdekű ebben a jelenségben.

– Lakatos Márk ugatja a kritikát, Majka és Pápai Joci pedig fingja – engedte szabadon a véleményét Puzsér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában