Vita

2022.11.05. 19:25

Magyarázkodva kért bocsánatot Pápai Jocitól Lakatos Márk

Lakatos Márk legutóbb Pápai Joci és Majka új dalát próbálta lejáratni, de ez nem sikerült neki: most bocsánatot is kért, miután teljesen nevetségessé tette magát.

Kemma.hu

Forrás: Pápai Joci/YouTube

Majka és Pápai Joci új dala a Barokk címet kapta, mely miatt Lakatos Márk ruhásként ismertté vált celeb azt a megjegyzést tette, hogy nem érti miért ez lett a dal címe, mikor a szövegben nincs erre semmilyen utalás. Majka a közösségi oldalán reagált erre, és Pápai Joci sem hagyta szó nélkül az esetet.

− Szóval hogy miért is Barokk a szám címe? Mikor meghallgattam a dalt, veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne, amit csak akarunk − írta Majka, míg Joci arról értekezett, hogy a testvére, írta azt a gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, stílusjegyeket tartalmaz, és ez a gitártéma az, ami elejétől a végéig szerepel a dalban.

Ahogy az Origo írja, most újra megszólalt a Lakatos Márk az üggyel kapcsolatban, már ami Pápai Joci részét illeti a történetben. 
− Attól függetlenül, hogy a videóklippel kapcsolatos véleményemet nagyrészben fenntartom, azt elismerem, hogy lehet, kicsit elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs arról, mit jelent az, hogy barokk. És mivel a legutóbbi interjúmban azt mondtam, bocsánatot tudok kérni, ha úgy adódik, ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek  – magyarázkodott.

 

Címkék#Pápai Joci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában