Celebcsörte

2022.10.30. 08:09

„A szemed is rángatózik az idegtől” – Pápai Joci beszólt a Barokkot fikázó Lakatos Márknak

A stylist TikTok videóban kritizálta Majka és Pápai Joci közös dalának videóklipjét. Nem maradt el a visszavágó.

Kemma.hu

Forrás: Pápai Joci/YouTube

Bár Pápai Joci nem szokott reagálni az ehhez hasonló beszólásokra, ezúttal nem hagyta szó nélkül Lakatos Márk néhány nappal ezelőtti beszólásait. A stylist minden előzmény nélkül a Majkával közös videóklipjük miatt szólt be a tatai énekesnek.

– Nem akartam én ilyesmivel foglalkozni a szabadidőmben, nem is tartozom magyarázattal senkinek, de látom rajtad, hogy még a szemed is rángatózik az idegtől, mert annyira foglalkoztat ez a mérhetetlen anomália. Szerencsére hatalmasat megy a dal és átjött a hallgatóknak, amit az alkotás közben éreztünk – fogalmaz válaszában Joci, majd elmeséli a dal címének történetét.

Mint az Pápai Joci elárulja, a testvére, írta azt a gyönyörű gitárdallamot, ami részben egyértelműen klasszikus barokk zenei elemeket, stílusjegyeket tartalmaz, és ez a gitártéma az, ami elejétől a végéig szerepel a dalban.

– Nagyon becses kincs ez nekem! Ezek az dolgok, érzések inspiráltak a megírásban. Emiatt Barokk a címe – rántja le a leplet a címválasztásról a tatai sztár, aki azt is odaírja még, hogy mivel Lakatos Márk nem zenész, nem várható el, hogy kihallja ezeket az akkordokat, azonban pont emiatt a hozzá nem értés miatt nem kellene belekötnie a dalba. Pápai Joci ezután úgy zárja válaszát, hogy részéről befejezettnek tekinti az egészet, de leginkább méltatlannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában