Nem barokk a Barokk

2022.10.28. 15:44

Lakatos Márk vs. Pápai Joci: beleállt a Barokkba a népszerű stylist (videó)

A divatszakember háromszor is megnézte a videóklipet, de egyszerűen nem látta értelmét a koncepciónak. A barokk Lakatos Márk kedvenc stílustörténeti korszaka.

Kemma.hu

Forrás: Lakatos Márk/TikTok

A Tik Tokon kötött bele nemrégiben Pápai Jociba és Majkába Lakatos Márk. A stylist a tatai énekes és a rapper közös videóját, a Barokkot ekézte.

Lakatos Márk a közösségi felületen nem fogja vissza magát, továbbra is ontja magából a különféle beszólásokat. Ezúttal még csak nem is egy, hanem két sztárt talált meg egy csapásra.

A divattervező közös daluk kapcsán bírálta Majkát és Pápai Jocit. Mint mondta, rossz címet adtak a szerzeményüknek, mert annak semmi köze a barokkhoz, meg ahhoz, ami a videóklipben történik.

Megemlítette, hogy az a kedvenc stílustörténeti korszaka a barokk, és kifejtette, hogy megnézte a videóklipet egyszer, aztán még egyszer, végül harmadszor is, de egyszerűen nem látta értelmét az egész koncepciónak.

– Ledobtam az ékszíjat, mert azt kell mondanom, hogy a zenének semmi köze nincs a barokkhoz: Pápai Joci ilyen elfuserált gregoriánutánzatokat nyom, a szövegben semmi utalás nincs a barokkra és a videóklip, amiben lehetett volna virítani valamit, az pedig úgy néz ki, mint hogyha egy ilyen szabadon értelmezett Robin Hood, a tolvajok fejedelme című film lett volna... tehát jó néhány évszázaddal arrébb van, mint a barokk – szólta le a stylist az amúgy sikeres dalt.

– Kérdezem én: ha fogalmad nincsen arról, hogy mit jelent egy szó, akkor mi az anyámért rakod azt a dalod címének? – szegezte a kérdést Jociéknak Lakatos Márk, akinek meglátása szerint annyi köze van a címnek a videókliphez, mint egy Moszkvics-slusszkulcsnak vagy egy parti szűrésű csápos kútnak.

– Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor! – szólította fel Pápai Jocit és Majkát a megmondóemberként működő divatszakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában