Celebmustra

2022.07.24. 20:00

Új dal, tatabányai nosztalgia, nyaralás - a héten posztoltak celebjeink

Körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességek az elmúlt napokban. Most megmutatjuk, mi történt velük, mit mutattak meg közösségi oldalakon.

Kemma.hu

Forrás: YouTube

Heti celebfigyelőnkbe a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László, a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi, a tatabányai származású színművész, Reviczky Gábor, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, és az oroszlányi exatlonista amazon, Kocsis Alexandra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Gáspár Zsolti odaszúrt Palik Lászlónak

Nemrégiben a tatabányai származású Palik Laci műsorában járt Gáspár Győző, ahol családjáról és betegségéről egyaránt sok információt megosztott a nézőkkel. Győzike testvére, Zsolti úgy gondolja, hogy a műsorvezetőnek a jó riportért sem szabadott volna kihasználnia Győző állapotát. Gáspár Zsolti Palik Lászlót vonta felelősére az elhangzottak miatt.

Megnéztem Győző testvérem Palik Lászónak adott interjúját. Ami a családon belüli elszámolást, családi vitákat illeti, azokkal kapcsolatosan azt gondolom, hogy azok senkire sem tartoznak a családunk tagjain kívül. Győző nyilatkozataihoz ennek szellemében nem szeretnék hozzászólni. Nyilván van a dologról véleményem, de azt majd négyszemközt vele fogom tisztázni.

Központ lett az egykori otthonból

A Komárom-Esztergom Megyei Állandó Vadászati Kiállítás és Oktatóközpont megnyitójára, a Liget utca 1-be érkezett „haza” a napokban Reviczky Gábor. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész ifjúkora színhelyére térhetett vissza a házba, amely immáron a központ otthona.

Bali után Siófok

Balira utazott néhány héttel ezelőtt Berki Mazsi. A nemrégiben megözvegyült celeb egy lelki és testi feltöltődést ígérő táborban vett részt a gyönyörű indonéz szigeten. Amikor a tábor véget ért,  ő úgy döntött, egy ideig még a nyaralók paradicsomában marad lányával, Emma Katerinával. Bali után Mazsi az első Instagram-történetében már a magyar tenger partjáról, egészen pontosan Siófokról jelentkezett be. Természetesen oda is kislányával ment.

A pihenés mindenkinek jár

Az oroszlányi exatlonista bombázó, Kocsis Alexandra Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy éppen a nyaralását tölti. Az amazon szívesen várja követői ötleteit, hogy Jesoloban hová érdemes elmenni, mit lehet kipróbálni.

Új dallal jelentkezett

A tatai énekes, Pápai Joci közösségi oldalán számolt be arról, hogy csütörtökön új dalával, az Ott vársz rám című számával debütált. A legnagyobb videomegosztó portálon 3 nap leforgása alatt mát több mint 40 ezren hallgatták meg az új szerzeményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában