Baleset

2022.01.04. 09:32

Exatlon: az oroszlányi bombázó rosszul esett, azonnal orvos kellett

Kocsis Szandi, az Exatlon oroszlányi versenyzője már az első versenynapon megsérült, és ezzel nem volt egyedül.

Kemma.hu

Forrás: TV2 Sajtószoba

Kocsis Alexandra is orvosi segítségre szorult az Exatlon Hungary All Star első versenynapján. Az oroszlányi, Arnold Classic-győztes bikini fitneszmodell esését mindenki láthatta a TV2 képernyőjén este, az viszont csak később derült ki, hogy orvoshoz is fordult ezután.

Nem a bombázó Bajnok volt az egyetlen egyébként, aki megsérült az első Exatlon-pályán, a kihívókat erősítő, korábbi győztes, Herczeg-Kis Bálint vérző fejjel fejezte be a körét például, de a Szandival összecsapó első nyertes, Huszti Kata is lefejelte az egyik elemet. 

Vagy nagy volt a lendület vagy megcsúsztam, és ráestem a kezemre. Ott annyira nem éreztem, nyilván az adrenalin miatt, de most már nagyon fáj

− vallotta be Szandi, aki abban bízott, hogy következő nap, vagyis a mai adásban már nem fog érezni belőle semmit. Hozzátette: nem akarja az esésre fogni, hogy egy kockát sem sikerült ledobnia. 

A Bajnokok mindenesetre, a játék eddigi hagyományait követve az első, villáért folytatott harcot elvesztették, így a csapat, benne Esztergályos Patrik tatai párbajtőrözővel együtt a faházba kényszerültek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában