Bernadett

2021.09.02. 17:30

A Magyarok Világszépei között bizonyíthat a gyönyörű tatabányai lány

Méhész Bernadett, megyénk 2020-as Tündérszépe újabb szépségversenyen bizonyított, és jutott tovább.

Sz. A.

Forrás: beküldött

A Miss Olympians Beach döntőjéből tavalyi Tündérszépünk, Méhész Bernadett egyenes ágon bejutott a Magyarok Világszépe versenyre. A vértesszőlősi származású szépség a Kemma.hu-nak elárulta: nagyon izgult a megméretésen.

– Körülbelül egy hónapja jelentkeztem a versenyre, aztán jelezték, hogy továbbjutottam a következő fordulóba. A középdöntőben volt egy rövidnadrág-pólós és egy fürdőruhás kör, majd kihirdették a 11 döntőst, akik között én is ott lehettem. Pénteken pedig el is jött a döntő napja. Van egyébként még egy verseny, amire szeretnék nevezni, remélem, hogy azt is meg fogják rendezni – mesélte Bernadett.

Azt is megkérdeztük a szőlősi szépségtől, hogy a Tündérszépeken szerzett tapasztalatai is segítették-e a verseny során. Mint elárulta, igen.

– A mosolygásban és a magabiztosságban mindenképp. Kicsit bátrabban mertem kiállni az emberek elé. Hatalmas élmény volt számomra részt venni ezen a versenyen! A Magyarok Világszépéről ráadásul van esélyem továbbjutni a Top Modell Of The World világversenyre, illetve a Miss Intercontinental versenyre is. Hatalmas lehetőség ez számomra – lelkendezett a megye szépe, aki nem az egyetlen Tündérszép volt a balatonlellei versenyen.

Szabó Nikoletta, Somogy szépe is indult ugyanis a megméretésen, és ő nyerte el a királynői címet végül. A két lány között egyébként igaz barátság szövődött már a mi szépségversenyünk során is, nem csoda, hogy Bernadett az ő sikerének is őszintén tudott örülni.

Bernadettel mindemellett arról is beszélgettünk, hogyan telt a nyara.

– A párommal Tatabányára költöztünk, de próbáltam a sportra is időt fordítani. Lovagoltam, görkorcsolyáztam, nyaraltunk Siófokon, szóval nagyon jól telt. Jó volt, hogy már nem voltak lezárások, így szabadabban tudtunk mozogni. Mindemellett szappankákat, krémeket gyártok, az ismerősöknek, barátoknak. Körmözök, pedikűrözök továbbra is a főállásom, a bölcsőde mellett. Nem unatkozom soha – árulta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában