rehabilitáció

2021.08.10. 08:01

„Rengeteg dolgom van még” – Tatán műtötték meg az Exatlon Kihívóját

Deres Ádám, az Exatlon sztárja most a gyógyulásra kell, hogy koncentráljon, miután Tatán megműtötték. Elárulta azt is, hogy érzi magát a bevatkozás után.

Kemma.hu

Deres Ádám, az Exatlon sztárja most a gyógyulásra kell, hogy koncentráljon, miután Tatán megműtötték. Elárulta azt is, hogy érzi magát a bevatkozás után.

Forrás: Deres Ádám/Facebook

Deres Ádám a második Exatlon versenyzője a harmadik évadban trénerként tért vissza a TV2 műsorába, most azonban egészen más kihívással kell megküzdenie. Mint az az Instagram-oldalán elárulta, Tatán, a Kastélypark Klinikán kellett őt megműteni.

– Az élet így működik. Hibák, „rossz lépések” döntések, és balesetek. Mindenkivel előfordulnak, ahogyan velem is... sikeresen átestem a térdemet érintő meniscusműtéten, hála Dr. Béres György munkájának. Szerencsére végül a műtét alatt nem volt szükség a keresztszalag pótlására –" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> írta.

A köznyelven egyébként a porcleválásként ismert térdízületi sérülés valójában az ízületben található porcgyűrűk, a meniscusok sérülését jelenti. Deres Ádám mindenesetre nem tört meg attól, hogy műtétre volt szüksége. Mint fogalmazott,

„kimeneteltől függetlenül fejben teljesen az ez utáni időszak és a rehabilitáció gondolata foglalkoztatott kizárólag, a műtétet pedig betudtam egy ehhez szükséges lépésnek. Rengeteg dolgom van még, sok mindent szeretnék sportolóként és edzőként az eddigieken felül elérni, hiszen ez az életem évek óta.”

Hozzátette: nincs idő és ok sem szomorkodásra, sem demotiváltságra, hiszen újra ringbe kell szállni.

Deres Ádámot egyébként épp egy tatabányai játékos ejtette ki anno az Exatlonból. A Bárdos László Gimnázium volt diákja, Herceg Alex.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában