büdzsé

2018.02.16. 07:00

Döntéseket is hoztak a pilismaróti közmeghallgatáson

Megoldódhat Basaharc ivóvízellátási problémája is.

W. P.

A 2018. évre tervezett költségvetéssel, és az idei évben esedékes beruházásokkal kapcsolatban tartott közmeghallgatást a pilismaróti önkormányzat a polgármesteri hivatalban.

A lakossági fórumon Pergel István polgármester ismertette, hogy az önkormányzat tervezett éves bevétele meghaladja 412 millió forintot, amely tartalmazza a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) nyertes pályázatainak összegeit is.

2018-ban a fő projektek mellett kisebb beruházások is megvalósulnak a településen, így 9 millió forintból megépül a Basaharcra vezető új gerincvezeték, amelynek köszönhetően megoldódhat a településrész ivóvízellátási problémája is. A kisiskola külső homlokzatát hőszigetelik, ezáltal az épület fenntartási költségei csökkenhetnek.

A közmeghallgatáson két fontos témakörben született döntés. A sportcsarnok, az óvoda és az orvosi rendelő felújítása miatt három biztonsági kamerát szerelnek fel az épületekre, valamint kezdeményezik a Rákóczi Ferenc utca és az Esztergomi út járdáinak felújítását is.

Címkék#pilismarót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!