Szépségverseny

2022.02.18. 20:08

Less be velünk a Tündérszépek fotózására - kulisszatitkok, érdekességek

Sátori Roxána, Morvai Vanessza, Skronka Nikolett, Domokos Anasztázia, Kovács Anikó és Kozma Dorina - csak néhány név a sok közül, akik már részt vettek a 2022-es Tündérszépek fotózásán. Most elárulunk néhány kulisszatitkot, hogyan érezték magukat a nap főszereplői.

Wágner Zsanett

Jó hangulat, remek fotók, új lehetőségek - ez mind, mind a Tündérszépek

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

A tatainál jobb helyszínt keresve sem találhattunk volna: az impozáns tatai Pálma Rendezvényház tárt kapukkal várta, hogy elkezdődjön a 2022-es Tündérszépek fotózása. A jelentkezők különböző szettekkel érkeztek, ki-ki a saját stílusát képviselve. Megnyugtató sorok következnek: profi fotósunk, Novotni Ákos mindenkinek a legelőnyösebb oldalát kapta lencsevégre, így természetes volt, hogy valakiről több szögből készült fotó. 

Hatalmas segítség volt Szűr Annamária online régiós vezető is, aki remek tanáccsal látta el és biztatta a fotózástól kissé megszeppent hölgyeket. Egy-két jó szón kívül ügyelt a finomhangolásokra is, vagyis rögvest ott termett, ha valakinek a haján vagy éppen a ruháján kellett igazítani. Első körben mindenkiről készült egy próbafelvétel, hogy szükség esetén tudjanak módosítani a beállításokon: a megvilágításon vagy éppen a sminken. Merthogy, felkészült stábunk arra is gondolt, hogy sminkecsetekkel és apróbb kiegészítőkkel érkezzen a helyszínre, hogy a jelentkezők ne szenvedjenek hiányt semmiben.

Domokos Anasztázia vagány sportos szettben is jól mutatott a képekenForrás: Sz. A. / Kemma.hu

Ami már nem rajtunk múlt, azok a ruhaköltemények voltak. Szerencsére nagyon színes, sok esetben roppant stílusos volt a felhozatal a szetteknél. „Kifutónkon” megjelent a finom elegancia és a sportos szett is, de könnyed és laza stílusú darabokban is remek beállítások születtek. A legtöbben a fotózás utolsó fázisától, a bikinis, fürdőruhás felvételektől ódzkodtak, pedig senkinek sem lehetett oka panaszra. Az egyik oroszlányi versenyzőnk például élt az örök praktikával és azonnal fogyókúrába kezdett, mikor megtudta, beválogatták a versenybe. Izgult, mit mutat majd a végeredmény, pedig semmi oka nem volt az aggodalomra, tökéletesen mutatott mindegyik képen. A legnagyobb elismerés, amit a lányoktól kaphattunk, az a kedves és elégedett mosoly volt, ami a végeredmény láttán az arcukra ült.

Az eheti utolsó fotózási nap fellépője Kozma Dorina volt, aki természetes kisugárzásával mindenkit levett a lábáról. Olyan könnyedén pózolt a kamera előtt, mintha csak erre született volna. Nagy valószínűséggel stábunk rálelt egy olyan veleszületett bájos teremtésre, akinek kezét ezek után nem engedheti el a szépségipar. Nem engedheti, hiszen ez volt élete első fotózása és ezt az élményt kiadónk szépségversenyének, a  Tündérszépeknek köszönheti. És már most látni, hogy nem ő az egyetlen: csupa különleges, ragyogó, egyedi és egyéni hölggyel, lánnyal találkoztunk már most.

Az élmények és a fotózások pedig a következő hetekben is folytatódnak. Szerdán is lesz fotózásunk, méghozzá, a jelenlegi tervek szerint egy illusztris, sokak által szeretett, országszerte ismert vendéggel. Kilétét egyelőre nem áruljuk el, de kövessétek Facebook- és Insta-oldalunkat és TikTok-csatornánkat, ahol nem csak róla, de a Tündérszépekkel kapcsolatban is extra tartalmakat találhattok!

Jelentkezz még ma!

Még érdemes jelentkezni, hiszen 30 szépség kap esélyt arra, hogy a megyei fordulóból a nagy fináléig, országos ismeretségig jusson, címlapokon mosolyogjon. Kedden a Szárligeten élő Sátori Roxána állt először Novotni Ákos fényképezőgépe elé, és ahogy a gyönyörű lány elárulta: nagyon jól érezte magát a fotózáson. Roxit a szomódi Csányi Fanni, a dorogi Morvai Vanessza, a tatabányai Skronka Nikoletta, Esztergom-Kertvárosból Domokos Anasztázia, Bakonyszombathelyről pedig Kovács Anikó követte. 

Szerdán a héregi Heidler Zsófi, az oroszlányi Fekete Fanni és a már említett Dorina ragyogott a fényképezőgép előtt. Ha te is szeretnél magadról profi fotósorozatot, vagy már van portfóliód, és kipróbálnád magad szépségversenyünkön, ha be szeretnél törni a divat, netán a média világába, esetleg a kétszemélyes egzotikus utat szeretnéd megnyerni, jelentkezned kell csupán!

Zsófiról is remek fotók készültekForrás: Sz. A. / Kemma.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!