kézilabda

2019.09.14. 13:47

Vereséggel kezdtek a tatai kézisek a bajnokságban

A Telekom Veszprém ifjúsági csapata ellen kezdte bajnoki szereplését a tatai alakulat, akiknek nem sikerült pontot szerezniük első meccsükön.

Várvizi Tamás

Javában készül a szeptember közepén kezdődő bajnoki szezonra a Tatai AC másodosztályú férfi kézilabdacsapata, akiknél a cél a mezőny első fele.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az első félidőben nem működött kellően a védekezés, több esetben sem volt meg a kellő összhang a kapus és a fal között. A folytatásban már feljavultak hátul a tataiak, igaz, ekkor a támadásokba csúszott több ízben is hiba. Kilenc perccel a vége előtt a hazaiak 21-16-ra elléptek, ekkor pedig már lehetett sejteni, hogy a bajnoki pontok Veszprémben maradnak.

Folytatás pénteken 19 órától az örök mumus NEKA ellen, immár hazai környezetben. Sibalin Jakab vezetőedző a mérkőzés után elmondta: – Magunkat vertük meg az első bajnoki meccsünkön, jelentősen megkönnyítve ezzel riválisunk dolgát.

Férfi kézilabda NB I. B., Nyugati csoport, 1. forduló

Telekom Veszprém U21 – Tatai AC 26-24 (15-14)

Veszprém, 70 néző, vezette: Horváth Z., Simó A.

TAC: Deményi – Sárosi, Schekk 6, Győrffy 2, Harsányi 4, Mátó 3, Iváncsik 4. Csere: Koczka (k.), Mizsér, Lukács, Szi-Benedek, Farkas, Kiss, Steczina, Tass 5, Dósa. Vezetőedző: Sibalin Jakab.

Hétméteresek: 6/4, illetve 1/0.

Kiállítások: 4 perc, illetve 4 perc.

Az eredmény alakulása: 10. perc: 4-6, 20. p.: 10-10, 40. p.: 20-16, 50. p.: 22-21.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában