női vízilabda

2019.02.24. 07:00

Őrült hajrában ikszelt a Szegeddel a Tatabánya

Kissé gyámoltalanul kezdte a mérkőzést a hazai együttes. Fizikálisan a Tisza-partiak tűntek erősebben, viszont úszástudásban a tatabányaiak tartani tudták velük a „lépést”.

P. J.

Fotó: Hagymási Bence

A harmadik felvonás közepén, amikor már 5-2-re vezettek a vendégek, egyre távolabbinak tűnt a pontszerzés esélye. A negyedik negyedben azonban erre rácáfoltak a házigazdák, és 11 másodperccel a lefújás előtt egyenlítettek. Ám ezzel még nem volt vége. Ugyanis 0,6(!) másodperccel a végső dudaszó előtt büntetőhöz jutott a Szeged, de az ötméterest elrontották...

Zantleitner Krisztina: – Nagyon-nagyon örülök a döntetlennek. Bravúrnak is nevezhetném ezt az eredményt, mert először sikerült olyan csapattól pontot szerezni, amelyik a tabellán „felettünk” áll. Arról nem is szólva, hogy rutinban és a tapasztalatban is előttünk járnak. De ehhez a sikerhez a szerencsére is szükség volt.

Vízilabda OB I., női, 16. forduló

RB-Tatabánya – Szeged 6-6 (1-2, 1-2, 1-1, 2-0)

Buborék, 100 néző, vezette: Nóvé Gy., Fábry J.

Tatabánya: Zirighné Sós I. – Zantleitner N., Jenei, Pintér P., Bicskei 1, Tátrai 1, Keresztes. Csere: Szedlakova 2, Kolarova 1, Petik 1, Balogh E. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól – emberelőnyből: 7/1, illetve 8/2.

Gól – ötméteresből: 0, illetve 2/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában