bravúrgyőzelem

2017.08.19. 20:24

Hármat számolt a Dorog a Nyíregyházára

Megérdemelten győzte le a Dorogi FC az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Nyíregyházát a Buzánszky-stadionban a labdarúgó NB II. 4. fordulójában.

kemma.hu

Fotó: Walczer Patrik

Labdarúgó NB II., 4. forduló

Dorogi FC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-0 (2-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 800 néző, vezette: Szilasi Sz. (Lémon O., Mohos M.).

Dorogi FC: Vajda – Németh Á., Szellák, Mészáros Á., Kovács D., Csató, Grabant, Kamarás (Perovics, 94.), Bora, Faragó (Göblyös, 89.), Simon A. (Sitku, 77.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Gólszerzők: Faragó (3.), Simon (19., tizenegyesből), Mészáros Á. (92.).

Sárga lap: Kamarás (10.), Simon A. (14.), Mészáros Á. (52.), Németh Á. (65.), Göblyös (95.), illetve Pekár (52.), Sinanovic (60.), Csilus (65.), Papp M. (72.).

Túlzás lenne azt állítani, hogy kedvező előjelekkel várhatta volna az élvonalba vágyó Nyíregyháza elleni mérkőzést a Schindler-legénység: a dorogiak eddig mindössze két pontot szereztek, szemben az alföldiek kilencével. Ehhez képest alaposan felborult a papírforma…

A hazaiak remekül játszottak, taktikailag és mentálisan is riválisuk fölé nőttek, ráadásul ezúttal elmaradtak a korábban látott egyéni hibák is.

Tóth Csaba, a Dorogi FC másodedzője: – A csapat ezúttal úgy futballozott, ahogyan azt megbeszéltük és ahogyan az elvárható. Ezzel a teljesítménnyel eddig adósak voltunk, gratulálok a fiúknak!

További részletek a hétfői 24 Órában.

Borítókép: Magasan ellenfele fölé nőtt a Dorog (Fotó: Walczer Patrik)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában