női kézilabda

2019.03.15. 17:48

Felvette a harcot a Dorog a Kozármislennyel

Nagyon komoly megmérettetés előtt állt a Dorogi ESE csapata, amely igazi erőpróbaként tekintett a Kozármisleny elleni találkozóra.

W. P.

Fotó: Dallos István/ 24 Óra

Ősszel gyakorlatilag átgázoltak rajtuk a mostani vendéglátóik, ugyanakkor higgadtan kezdték a visszavágót.

Az első percekben háromgólos előnyre tett szert a vendég gárda, majd egy dorogi időkérés után lendületes, dinamikus játékkal rukkolt elő a narancssárga mezben szereplő Dorog, szigorú védekezéssel és lerohanásból szerzett gólokkal tartották a lépést a hazaiakkal.

A második félidő első tizenkét percében továbbra is Bona Gergő tanítványai diktálták a tempót. Bár elfáradtak a végére, nem adták fel, az utolsó perceket is megnyomták a dorogi játékosok.

Bona Gergő: – Rengeteget dolgozunk a pályán és a pályán kívül is, hogy Dorogon, hosszú távon is magas színvonalú kézilabdát játszó csapat épüljön. Ma nagy lépést tettünk előre, hiszen az NB I/B egyik meghatározó csapatát, saját csarnokában kényszerítettük nagy küzdelemre.

Női Kézilabda NB I/B, Nyugati csoport, 15. forduló

Kozármisleny SE – Dorogi ESE 29-25 (13-14)

Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, 200 néző, vezette: Bőhm Zs., Dr. Csupor Cs.

Dorog: Bozsó (kapus) – Sárosi 3, Kemenczik 4, Szabó J. 2, Uresch 1, Forgács K. 8, Szabó D. 5. Cerék: Stadler (kapus) – Imrei 1, Horváth 1, Szűcs, Takács, Előd, Markos, Tolvaj, Kaposvári. Edző: Bona Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában