renmei se

2019.03.27. 14:27

Az ifjú tatai karatés, Andrikó Balázs bajnok lett Szlovákiában

A tatai Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület Szabó Kornél vezetőedző irányításával Szlovákiába utazott a hétvégén.

Kun Attila

Forrás: beküldött

Az északi szomszédban a nyílt szlovák bajnokságot rendezték meg, amelyen a Renmei hat versenyzővel képviseltette magát. A megmérettetésen 5 ország 35 klubjának 330 versenyzője indult. A tatai csapat jól szerepelt, hiszen mindegyik versenyzőjének volt győztes küzdelme, ráadásul mindenki éremmel térhetett haza.

A haladók testpajzsos full kontakt küzdelmében a serdülő korosztályú Andrikó Balázs az első helyet szerezte meg, ezzel a sikerrel egyébként ő nyerte a tatai csapat egyetlen aranyérmét. Ezüst­éremből kettő is jutott a Renmei számára. Szelőczei Benjámin gyerek II. korcsoportban, míg a kezdők között, pontszisztémás küzdelemben, gyerek 0 korcsoportban induló Aranyosi Nikolett végzett a második helyen. Ugyanebben a korcsoportban és versenyszámban Zvér Diána bronzérmet vehetett át a küzdelmeket követően, míg gyerek II. korcsoportban Hülcser Krisztián és Zvér Gergő ugyancsak a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Egy arany-, két ezüst- és három bronz Szlovákiából (Fotó: beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában