szőnyi ferenc

2019.03.14. 06:22

A komáromi Vasember videóüzenetben üzent haza Floridából

Szőnyi Ferenc dupla ironmant teljesített Amerikában, de már a következő óriási megméretésre készül.

Kemma.hu

Szőnyi Ferenc dupla ironmant teljesített Amerikában, de már a következő óriási megméretésre készül.

Forrás: Szőnyi Ferenc

Ahogy arról beszámoltunk, újabb versenyen mérette meg magát Szőnyi Ferenc, a komáromi vasember. A sportoló ezúttal egy floridai dupla ironman versenyen indult, ahol végül a negyedik helyen végzett a huszonhárom indulóból. Most videóüzenetben mesélt röviden arról, hogy milyen érzés volt teljesíteni a távot.

Újabb nagy megméretésre is készül Szőnyi Ferenc. áprilisban El Camino futásra indul, Komáromból egészen Santiago De Composteláig vezet majd az útja. A mintegy hétszáznyolcvan kilométeres távot két hét alatt szeretné lefutni.

– A Szent Jakab-út, spanyolul Camino de Santiago a keresztények egyik legrégebbi és legfőbb zarándokútja. Sokak számára a megtisztulást, a vezeklést jelenti. Csak te, a gondolataid és az út maga. Nekünk sportolóknak, ultrafutóknak is ugyanazt jelenti: megtisztulás, vezeklés, zarándoklat. Természetesen futva – részletezte ennek kapcsán, hozzátéve, hogy futóegyesületük, a Komárom – Európa Futó Egyesület (KEFE) mintegy 25 éves munkássága és egyben személyes sportkarrierje egyik legmagasztosabb kihívása lesz ez. Mint megtudtuk, a tervek szerint Komárom városból nyolcan vágnak neki a távnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában