jó mulatság, férfimunka

2017.09.17. 20:17

Bravúros győzelmet aratott a Dorog az eddig veretlen MTK ellen

A Dorogi FC 2-1-es győzelmet aratott az eddig veretlen listavezető MTK ellen az NB II. 9. fordulójában.

kemma.hu

Fotó: Valczer

A Dorogi FC alaposan felborítva a papírformát, 2-1-es győzelmet aratott az eddig veretlen listavezető MTK ellen, az NB II. 9. fordulójában. A hazaiak mindkét gólját Vígh Ádám szerezte.

Kifejezetten jól kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, Szedlár beadásából Vígh Ádám már a 6. percben mattolta a tavaly még Dorogon védő Demjén Patrikot, remekül fejelve a kapuba. A folytatásban aztán nagyon hamar egyenlített az MTK, Baki volt eredményes. Az 56. percben aztán újra megszerezte a vezetést a hazai gárda, ismét csak Vígh szerezte a gólt, szintén fejjel.

Tóth Csaba, a Dorogi FC szakmai igazgatója így kommentálta a mérkőzést:

„A mai nap bebizonyította a csapat, hogy képes nagy győzelmeket aratni. Bízom benne, hogy hasonlóan jó folytatás következik, már most hétvégén is.”

Labdarúgó NB II., 9. forduló

Dorogi FC – MTK Budapest 2-1 (1-0)

Dorog, 800 néző, vezette: Zierkelbach P. (Kis Z., Baghy Cs.)

Dorogi FC: Zima – Nagyházi, Németh, Mészáros, Berkó, Szedlár (Sitku, 84.), Vígh (Grabant, 73.), Kamarás (Szellák, 59.), Bora, Szalai, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

MTK Budapest: Demjén – Deutsch, Baki, Vass (Gera, 78.), Gengeliczki, Torghelle, Korozmán (Hrepka, 63.), Kanta, Bori, Schafer, Lencse (Farkas II. B., 69.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Gólszerzők: Vígh (6., 56.), illetve Baki (47.).

Sárga lap: Mészáros (11.), Vígh (56.), Szedlár (58.), Németh (78.), Faragó (89.), Zima (93.), illetve Gengeliczki (58.), Kanta (76.).

További részletek a hétfői 24 Órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában