Kézilabda

2022.10.20. 07:00

Kék tigrisekből rózsaszín bombázók lesznek a tatabányai csarnokban

Pink színű mezben játszanak a MOL Tatabánya KC kézilabdázói a CYEB-Budakalász elleni hazai mérkőzésen, ezzel is felhívva a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/tatabanyahandball

Rózsaszínű mezben lépnek pályára a MOL Tatabánya KC kézilabdázói a CYEB-Budakalász elleni hazai mérkőzésen, október 28-án. Nemes cél vezérli a különleges színválasztást, hiszen október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amikor rózsaszínbe öltöznek emberek ezrei, ezzel is felhívva a figyelmet az időbeni szűrések és a mozgás fontosságára.

A kék tigrisek élsportolóként fontosnak tartják, hogy idén is csatlakozzanak a világszerte elterjedt kezdeményezéshez, ezért lépnek pályára a pink színű ruhában a Budakalász ellen.

A klub felhívta a figyelmet arra is, hogy nagy hangsúlyt fektet a MOL Tatabánya KC a betegségben szenvedők felépülésére is. Ezért a kézilabdázók a mezeiket licitre bocsájtották, hogy a befolyó összegből a tatabányai Szent Borbála Kórház onkológiai osztályát támogathassák.

Licitálni az alábbi linken lehet: http://tatabanyahandball.com/licit

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!