Kerékteleki

2022.04.22. 11:00

Fergeteges családi napra készülnek

Fogathajtással, kispályás focival, néptánccal és koncerttel is várják a vendégeket.

Raffael Veronika

A Magyar Falu Program támogatásával rendeznek egész napos szórakozást a község lakóinak Keréktelekin. Az április 23-án napon már reggel 10.00 órakor várják a legbátrabbakat a sportpályára egy fogathajtó megmérettetésre, majd a focikedvelőket invitálják 13.00 órától versenyre egy kispályás focibajnokságon. 

A családi nap megnyitójára is ekkor kerül sor, ahol a település polgármestere, György István köszönti a résztvevőket. Az eseményen fellép a Bakonysárkányi néptánccsoport, gyerekműsort ad Tormási Attila, ezen kívül érkezik a színpadra a Kerékteleki Pótkerék Együttes is.

Képünk a 2018-as falunapon készült
Forrás: Keréktelki önkorm

A nap folyamán ugrálóvár, kisvonat, körhinta, paraszt olimpia is lesz, 16 órától faluvacsorát is tartanak. A menün olyan hagyományos ételek szerepelnek, mint a halászlé, pincepörkölt, vadpörkölt, sertéspörkölt. Az esti mulatság is biztosított: műsort ad Csikós Szabina, Lanzendorfen Tamás, valamint a Syncron Zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!