kivételes figyelem

2019.10.04. 13:00

Joaquin Phoenix csak egyetlen nőre keresett rá a neten

Hát persze, hogy a menyasszonyára.

US actor Joaquin Phoenix (L) and partner US actress rooney Mara arrive for the premiere of Warner Bros' "Joker" at TCL Chinese Theatre in Hollywood on September 28, 2019. (Photo by JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

Az új Joker-film sztárja, a Vanity Fairnek adott interjújában kivételesen mesélt egy kicsit magánéletéről, így elárulta, hogy az egyetlen nő, akinek a nevét begépelte a Google-be, az a menyasszonyáé, Rooney Maráé volt. Erre pedig bizonyítéka is van, méghozzá a telefonos előzményeiben – írja a hirado.hu.

A szerelmesek a 2013-as A nő című filmjük forgatásán találkoztak először, Joaquin azonban sokáig úgy gondolta Rooney nem kedveli őt, de mint kiderült, a színésznő csak szégyellős volt.

„Ő az egyetlen lány, akinek utánanéztem a neten, barátok voltunk, amolyan e-mail barátok. Soha nem csináltam ilyet korábban, senkit nem csekkoltam” – nyilatkozta a színész, aki párjával együtt három éven át titkolni tudta, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatukra két éve derült fény, akkor azonban már egy fedél alatt is éltek.

Borítókép: a szerelmesek a Joker premierjén Hollywoodban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!