Akkor és Most Jármű Expo

2018.04.26. 11:14

A veterán és a mai autók szerelmeseinek is Esztergomban a helyük!

Múzeumi autókülönlegességek, lóvontatású járművek, egyedi járgányok, biciklik, sétahajózás és sztárfellépők várják a látogatókat vasárnaptól Esztergomban.

kemma.hu/MTI

Forrás: http://jarmukiallitasesztergom.hu

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum és a Postamúzeum érdekességei, lóvontatású járművek, valamint egyedi festésű mai autómodellek várják a látogatókat vasárnaptól kedd délutánig Esztergomban a Nagy Duna sétányon.

Az Akkor és Most Jármű Expo elnevezésű bemutatón hétfőn este vízi parádét rendeznek, egyedileg megtervezett lampionos járművek úsznak le a Kis-Dunán. A rendezvény minden napján lehet sétahajózni, valamint motorcsónak-bemutatót tartanak, a látogatók pedig kipróbálhatják az esztergomi Neuzer kerékpárgyár kétkerekűit.

Vasárnap fellép a Vastag Tamás, őt Ganxsta Zolee és a Kartel követi. Hétfőn az Annus&Doma Acoustic, valamint a TNT Track és Pannonia Allstars Ska Orchestra szórakoztatja a közönséget. A fesztivál utolsó napján Oszvald Marika, az After Queen zenekar, illetve Dér Heni koncertjén vehetnek részt az eseményre kilátogatók.

(Borítókép: a 2017-es expo; Forrás: jarmukiallitasesztergom.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!