szemét ügy

2019.01.24. 13:08

Szent a béke Esztergomban: az Eszköz Kft szállítja a szemetet

Testületi ülésen pontot tett Esztergom önkormányzata a három hete húzódó hulladékelszállítási probléma, valamint a Vertikál Zrt. és az Eszköz Kft. közötti szerződésbontási ügyére.

P. O. Z.

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

Újra az Eszköz Kft. szállítja január 25-étől a szemetet, jelentették be a január 24-ei képviselő-testületi ülésen. A Vertikál Zrt., mint fővállalkozó és az Eszköz Kft., mint alvállalkozó között létrejött szerződést – a korábbi gyakorlattól eltérően – nem évenkénti periódusra, hanem ezúttal 2024-ig hosszabbították meg. A bejelentéssel együtt egy közleményt is kiadott az Eszköz Kft., melynek lényege, hogy a kukákat ezentúl a megszokott rendben és napokon ürítik.

Kérik a lakosságot, hogy a 0633/313-08-es eszközös ügyfélszolgálati telefonszámon, a [email protected] e- mailcímen, illetve ügyfélszolgálati időben a Poór Antal téri irodában jelezzék a január 2-ától mostanáig tartó ciklusból származó szállítások elmaradását.

A két cég vitája egy közel 140 milliós tartozásból fakadt, a Vertikál Zrt. fizetés rendezése helyett nem hosszabbított szerződést az Eszköz Kft-vel, illetve a tőle átvett esztergomi hulladékszállítást hiányosan látta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában