kalandozás

2019.08.24. 11:30

Orosz vlogger fedezte fel Esztergomot – nézd meg, mi tetszett neki leginkább!

Az orosz kalandor, vlogger a fővárosból érkezett a Dunakanyarba, hogy felfedezze Esztergomot. A látottak lenyűgözték és ezt videóra is vette.

Walczer Patrik

Az orosz kalandor, vlogger a fővárosból érkezett a Dunakanyarba, hogy felfedezze Esztergomot. A látottak lenyűgözték és ezt videóra is vette.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A napokban Max Geminus személyében igazi kalandor fedezte fel Esztergomot. Egynapos látogatásáról videót is készített, amelyet a legismertebb videómegosztó portálon tett közzé.

Az orosz utazó vlogger őszintén mesélt az őt ért benyomásokról és azt is megtudhattuk tőle, hogy mit gondol a városról. Az utazó vlogger nemrég Magyarországra látogatott: először Budapesten töltött el néhány napot (amelyet kifejezetten kedvel), majd egy nap erejéig a Dunakanyarba látogatott.

Esztergomba vonattal érkezett meg, lőtt pár képkockát a megújult vasútállomáson, majd a belváros felé vette az irányt. Amint a videójában is látható, a Kis-Duna sétány platánfái teljesen ámulatba ejtették őt, de felkereste a Széchenyi teret, Liszt Ferenc szobrát, majd a történelmi Vízivárost és a bazilikát is.

Az orosz kalandor csodálatos videót készített és osztott meg Esztergomról:

Ezt követően tért rá az Esztergomi Hittudományi Főiskola melletti ösvényre, ahol felfedezhette a város egyik érintetlen szegletét. A vlogger szerint Esztergom csendes, nyugodt város, amely bővelkedik zöldterületben és rengeteg az árnyékot adó fa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában