szerencse

2020.01.05. 17:03

Jósnő, szerencsekerék és tombola várta a családokat a szerencsehozó délutánon

Szerencsehozó családi délutánt szerveztek szombaton a Vértes Agorájába, ahol rengeteg játékos feladattal, programmal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Goletz-Deák Viktória

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ki ne szeretné, hogy az újéve szerencsés lenne? Ebben szerettek volna segíteni a Vértes Agora munkatársai, akik játékos formában elevenítették fel a szerencsehozó praktikákat. Volt óriás darts, ahol kicsik és nagyok is kipróbálhatták célzótudományukat. Volt szerencsekerék, ahol tényleg csak a szerencsén múlt, ki mit pörgetett ki. De a résztvevők akár szerencsehozó négylevelű lóherét is ültethettek. A gyerekek kedvence pedig a szabadulószoba volt, ahol szüleik segítségével egy sötét szobában, különböző feladatokat, rejtvényeket megoldva kellett megtalálniuk az írek védőszentjét, Szent Patrikot.

A szerencsehozó családi napot Bihari Petra, a Vértes Agorája rendezvényszervezője álmodta meg. Elárulta, hogy főként a szerencsehozás és kicsit az Írországban kedvelt Szent Patrik-nap volt a témája a rendezvénynek.

– Az ünnepek után jó egy kicsit kimozdulni otthonról és belevetni magunkat valami tartalmas és szórakoztató dologba. Ha pedig ez egy olyan program, amely még szerencsét is ígér, akkor a részvétel egyenesen kötelező – mondta nevetve a rendezvény szervezője.

További részletek a 24 Óra január 6-i számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában