verseny

2019.02.18. 07:40

Eljött a Tündérszépek ideje – szavazz a kedvencedre!

Hetvennél is több szépség jelentkezett már megyénkből a 3 millió forint összdíjazású Tündérszépek szépségverseny Komárom-Esztergom megyei fordulójára, amelyen 13 megye legszebbjét keressük. Közülük választjuk ki azt a 30-at, aki lehetőséget kap rá, hogy az ország Tündérszépe legyen.

Sz. A.

Be kell vallanunk, az előzsűrizés során nehéz dolgunk van, ugyanis szebbnél szebb, bájosabbnál bájosabb lányok neveztek a megméretésre, amelynek során Dallos István fotóművész készít róluk portfóliót a Gyémánt Fürdőben, ahogy azt tette most vasárnap is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, harminc lány jut a megyei fordulóba, ugyanis először szűkebb hazánk legszebbjeit szeretnénk megtalálni. A kiválasztott lányok bemutatása február 18-án indul. Hétfőtől a 24 Órát és a Kemma.hu-t is érdemes lesz nézniük mind az indulóknak, mind a nevezőknek, hiszen míg a 24 Órában két fotójuk és rövid bemutatkozásuk, addig hírportálunkon a róluk készült rövid videó mellett galéria is megtekinthető lesz.

A lányoknak azt ajánljuk, gyűjtsék a szavazatokat, hiszen a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. A Tündérszépek Kemma.hu főoldaláról is elérhető felületén szavazhat bárki majd arra, hogy mennyire is tetszik neki az adott napon bemutatkozó szépség, így legfőképpen a közönségen fog múlni, hogy ki képviselni megyénket a régiós fordulón és majdan az országos döntőben. Az eddig beérkezett nevezések és a fotózások alapján egyet kijelenthetünk: megyénkben élnek a legszebb lányok.

Addig is, ízelítőt adva abból, milyen bájos lányok élnek megyénkben, ahogy legutóbb, most is bemutatunk öt újabb szépséget, aki meghívást kapott a fotózásra:

Nagy Ágnes
Lord Nikoletta
Dudás Anna Klaudia
Benszki Noémi
Kugler Kyra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában