advent

2020.01.08. 18:38

Ablakokat kerestek a kesztölciek a rejtvények megfejtése után

Az adventi időszakban tartották Kesztölcön az Adventi Ablakvadászatot. A játék zárórendezvényén eredményt hirdettek.

W. P.

Forrás: Kesztölc.hu

Immár második alkalommal rendezték meg az Együtt a közösségfejlesztésért Dorogon és térségében című Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatának keretében az Adventi Ablakvadászat játékot, melynek a közelmúltban tartották a záró összejövetelét.

A decemberi közösségépítő játék jó hangulatban telt el, amelyben ezúttal hetvenketten vettek részt. A lakosoknak meg kellett találniuk a település különböző pontján megbúvó, huszonnégy adventi számot rejtő ablakot, majd bizonyíték gyanánt közös képet kellett készíteni vele és el kellett küldeni a művelődési ház e-mail-címére. Hogy a szervezők könnyítsék a résztvevők dolgát, minden egyes nap egy rövid kis verses rejtvényt osztottak meg velük, így könnyebben rátalálhattak az ablakokra.

Bár nem minden esetbe volt könnyű meglelni a számokat, a töretlen lelkesedés és kitartás meghozta az eredményét. Az eredményhirdetésen minden játékos számára emléklapot adtak át, ezzel is biztatva őket arra, hogy jövőre is részt vegyenek a versenyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában