Közélet

2015.05.26. 16:31

Átadták a T-SZOL átalánydíjas nyereményakciójának díjait

A Tatabányai Szolgáltató Zrt. Fő téri ügyfélszolgálatán Dr. Sámuel Emese, a társaság igazgatóságának tagja május 26-án, kedden átadta az új átalánydíjas fogyasztók számára hirdetett nyereményjáték díjait, illetve a már átalánydíjas ügyfelek egyikének a felajánlott nyereményt.

Promóció

Az idei évben csatlakozók között a soroláson egy főnek a 2014-es naptári év legmagasabb távhőszámlájának teljes összegét jóváírták. A szerencsés nyertes; Surányi Julianna.

Azok, akik a www.tszol.hu honlapon található elektronikus igénybejelentőt töltötték ki, további sorsoláson vettek részt. A felajánlott Samsung Galaxy Ace 4 G357 okostelefont Pacskó Andrea nyerte meg.

Felvételünkön balról jobbra: Pálinkásné Jakab Zsuzsanna, az ügyfélszolgálat vezetője, Pacskó Andrea az okostelefon nyertese, Dr. Sámuel Emese, a társaság igazgatóságának tagja, Surányi Julianna, a távhőjóváírás nyertese és Gátvölgyi Rita, az ügyfélszolgálat munkatársa.

A T-SZOL Zrt. az átalánydíjas számlázáshoz már korábban csatlakozó ügyfeleit is jutalmazta, egy fogyasztó részére két jegyet sorsoltak ki Demjén Ferenc november 21-i koncertjére, a Földi Imre Sportcsarnokba. A szerencsés nyertes; Baglyos Ildikó.

Az akciónak is köszönhetően mintegy harminc százalékkal bővült azon fogyasztók köre, akik az új számlázási módot választották. A lehetőséggel kézben tarthatók a távfűtés költségei, elkerülhetők a télen jelentkező, magas távhőszámlák. Az átalánydíj miden évben egyszer választható, április 30-ig.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!