segítsünk!

2018.08.02. 15:20

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Július 7-én egy Mercedes és egy Opel ütközött össze a 11-es úton, Esztergom térségében. A rendőrök a baleset szemtanúit keresik.

kemma.hu/police.hu

Egy Mercedes és egy Opel ütközött össze július 7-én a 11-es úton. A Opel teljesen kiégett, az azt vezető férfi életét nem tudták megmenteni.

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, július 7-én 18 óra körül a 11-es számú főút 67-es kilométerszelvényében történt a baleset. A Mercedes haladt Esztergom felé. A kocsi az úttest jobb szélére sodródott, ezért a sofőr ellenkormányzott, ám így áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba. Itt összeütközött egy szemből érkező Opellel, amiben hárman tartózkodtak. A jármű kigyulladt, annak vezetője, egy 42 éves férfi az életét vesztette, a két utas súlyosan sérült.

A rendőrség megrázó fotókat közölt a tragédia helyszínéről.

A Mercedesben ketten ültek. Az utas kiesett a kocsiból az ütközés után
Fotó: police.hu
A porig égett Opel vezetőjének életét már nem lehetett megmenteni
A baleset után órákig le volt zárva a 11-es út, az autósok egy földúton tudtak kerülni
Fotó: police.hu

A Mercedes utasa szintén sérült, ő a járműből az ütközést követően kiesett. A baleset helyszínén több órán át útzár volt érvényben, a forgalom este 10 óra után indulhatott meg újra.

A rendőrség várja az ismeretlen személygépkocsiban ülő személyek, továbbá azok jelentkezését, akik látták a balesetet és arról információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!