Vereség

2018.09.17. 20:41

Szedlár gólja csak a szépségtapaszt jelentette a vendégeknek

4-1-es vereséget szenvedett a Dorogi FC a Budaörs ideiglenes otthonában, Tatabányán a Grosics-stadionban, a labdarúgó NB II. 8. fordulójában. A „vendégek” gólját Szedlár Zoltán szerezte, de ez csak a szépítéshez volt elég.

Vá.T.

Fotó: Walczer Patrik/24 Óra

Az első félidő első fele a Budaörsé volt, Czvitkovics szép szabadrúgásával vezetéshez is jutottak a „hazaiak”. A Dorog ezt követően feltámadt, de a félidő hajrájában egy kapu előtti kavarodás és a vendégvédelem ügyetlenkedése után megszületett az újabb budaörsi találat.

Fordulás után dorogi helyzetet láthattak először a szurkolók, ám Faragó hibázott, majd Szedlár egy remek egyéni megmozdulásnak köszönhetően szépített. Ezt követően újra fölénybe került a Budaörs, még két gólt szerzett, és ilyen különbséggel nyert a gyengén játszó dorogiak ellen.

Bognár György úgy fogalmazott:

– A legutóbbi meccsünkhöz képest sokat léptünk előre. A mai teljesítmény jó közepesnek értékelem.

Miskei Attila vezetőedző szerint több fordulópontja is volt a mérkőzésnek, amelyekből rendre a dorogi csapat jött ki rosszul. Nagyon sokat kell javulni egyéni teljesítményekben és koncentrációban egyaránt. Az edző az elvesztett meccs ellenére sportszerűen gratulált a Budaörsnek.

Labdarúgó NB II., 8. forduló

Budaörs–Dorogi FC 4-1 (2-0)

Tatabánya, Grosics Gyula Labdarúgó Stadion, 200 néző, vezette: Veizer Roland (Szabó P., Horváth Z.).

Budaörs: Demjén – Menyhárt, Ódé, Gyurácz, Tányéros, Sajbán Miklós (Fejős, 67.), Sajbán Máté, Kesztyűs, Fodor (Végh, 83.), Czvitkovics, Csiki (Csobánki, 55.). Szakmai igazgató: Bognár György.

Dorogi FC: Horváth – Nagyházi (Kitl, 46.), Nagy I. (Vígh, 60.), Városi, Erdélyi, Mészáros, Szedlár, Papp, Zachán, Nagy Zs., Faragó (Sitku, 60.). Vezetőedző: Miskei Attila.

Gólszerzők: Czvitkovics (20., 54., 80., a másodikat tizenegyesből), Sajbán Máté (41.), illetve Szedlár (52.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában