férfikézilabda

2017.10.17. 19:33

Francia ellenfelet kapott a Grundfos az EHF-kupában

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a keddi, bécsi sorsoláson az is kiderült, hogy a Tatabánya hazai pályán kezdi a párharcát novemberben.

MTI/kemma.hu

Grigoras (labdával) és a Tatabánya győzelemre tör a Budakalász otthonában.

Fotó: Hagymási Bence

A férfi EHF-kupa selejtezőjének harmadik fordulójában a Grundfos Tatabánya KC ellenfele a francia Chambéry lesz. A drukkerke között vannak, akik annak örülnek, hogy nem spanyol vagy német ellenfelet kapott a francia csapat. A tatabányaiak egyébként pint a Chambéryt akarták elkerülni.

– A francia kézilabda erejét nem kell bizonygatni. Ma már a válogatottjuk is egyre inkább a francia klubokban szereplő játékosokra épül – mondta Marosi László, a tatabányai klub szakmai elnöke. – Bevallom, a legkevésbé kívánt ellenfelet kaptuk. Fel kell térképezni őket, elemezni kell a játékukat, csak azután érdemes mélyebben belemenni az esélylatolgatásba. A Chambery tűnik esélyesebbnek, de nem adjuk fel a párharcot. Mindent elkövetünk a továbbjutás érdekében – tette hozzá.

További magyar érdekeltségű párosítások:

CYEB Budakalász-Helvetia Anaitasuna (spanyol)

Fraikin Granollers (spanyol)-Balatonfüredi KSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában