Magyar Kupa

2017.09.21. 17:54

Az egész focicsapatot megbüntették a tatabányai zakó után

Míg a TFCE játékosai azt ünnepelték, hogy a Magyar Kupában kiejtették a Sopront, odaát komoly szankciókat léptettek életbe, amiért NB II.-esként kikaptak egy megye II.-es csapattól.

kemma.hu

Fotó: Szmolka Dávid

P. Nagy Lászlótól, a TFCE vezetőedzőjétől megtudtuk, hogy természetesen mindenki nagyon örült, hogy kiejtették a Magyar Kupából a Sopront, de a mérkőzést követő vacsora után hazaindultak. Ma regeneráló edzést tartottak, holnap már „igazi” tréning lesz, aztán következhet a Vértesi Erőmű elleni városi rangadó.

– Ott már inkább mi leszünk az esélyesek, bár fizikálisan megviselte a csapatot a meccs. És hogy kit szeretne a következő kupakörben a szakvezető? – Mindenképpen NB I.-es, közönségcsalogató csapatot szeretnénk fogadni. A szurkolók kitettek magukért szerdán, rég nem volt ekkora hangulat a Grosics Stadionban futballmeccsen. Remélem, a következő kupameccsen még ennél is nagyobb lesz…

Sopronban nem volt ilyen vidám az este és a nap. A klub honlapján arról írnak, hogy szankciókat léptettek életbe a tatabányai zakó után. Három játékost, Varga Szabolcsot, Kokenszky Norbertet és Garda Gézát felmentették az edzések látogatása alól. Emellett a teljes csapat büntetést kapott, a hétvégi, Dorog elleni mérkőzés eredményétől függően pedig további szankciót helyezett kilátásba a klubvezetés. Arról már a csakfoci ír, hogy Németh Szabolcs vezetőedző felajánlotta lemondását, de azt nem fogadták el. Azonban a hétvégi meccs sorsdöntő lehet neki is.

További részletek a 24 Óra pénteki számában. 

(Nagykép: Szmolka Dávid)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában