foci

2017.07.17. 08:56

Horrorsérülés: eszméletlenül feküdt a pályán Hajnal Tamás – Videó!

Egy ütközés miatt eszméletét veszítette a nyergesújfalui származású Hajnal Tamás a Ferencváros–Puskás Akadémia meccsen. Az NB I.-es labdarúgó az első hírek szerint agyrázkódást szenvedett.

Eszméletlenül zuhant a földre Hajnal Tamás

Forrás: M4 Sport

A labdarúgó NB I. első fordulójában a Ferencváros a Puskás Akadémiával találkozott. A 78. percben az alig nyolc perccel korábban beállt Hajnal maradt a földön, miután igen szerencsétlenül ütközött Spandlerrel egy ütközés után.

A Fradi nyergesújfalui származású labdarúgója elvesztette eszméletét, így hordágyon vitték le a pályáról, nyakmerevítőt kapott, majd agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. A Ferencváros cserelehetőség híján emberhátrányban fejezte be a találkozót, amely 1-1-es döntetlennel ért véget. Hajnal ellátásáról Thomas Mortimer posztolt a twitterre, de több videó is felkerült a televíziós közvetíts ominózus részéről.

A rangado.hu is megosztotta ahogy Hajnal Spandlerrel ütközik

https://streamable.com/2o3sj

Az M4sport.hu is külön cikkben foglalkozik Hajnal Tamás sérülésével, a sportcsatorna oldalán megtekinthető a teljes videó az ütközésről és a labdarúgó ápolásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában