Gálameccs

2024.05.24. 08:35

Oroszlányban lép pályára a Ferencváros

Szombaton ünnepélyes keretek között adják Oroszlányban a Chudik Lajos Sporttelep megújult élőfüves labdarúgópályáit. Az átadó ünnepség után pedig a helyi klub megmérkőzik a Ferencvárosi Torna Club öregfiúk csapatával.

Túri Csaba

Forrás: fradi.hu

A labdarúgópálya felújítására azért kellett sort keríteni, mert Oroszlány városa körzetközpontnak számít, és mint ilyen, kötelező rendelkeznie egymás mellett fekvő két, labdarúgásra alkalmas pályával. A munkálatok már korábban befejeződtek, de a hivatalos átadóra május 25-én, szombaton 15 órai kezdettel kerül sor. Természetesen futballpályát illik egy mérkőzéssel felavatni, így a korábban csak "meglepetéscsapatként" emlegetett Ferencváros öregfiúk együttesével csaphatnak össze az oroszlányi focisták, értelemszerűen barátságos keretek között.

Keller József (balra) és Lisztes Krisztián (labdával) a Ferencváros öregfiúk csapatának mérkőzésén
Keller József (balra) és Lisztes Krisztián (labdával) a Ferencváros öregfiúk csapatának mérkőzésén
Forrás: fradi.hu

A Fradi csapatát többek között olyan játékosok alkotják, mint a négyszeres magyar bajnok, 29-szeres válogatott Keller József, a ifjabb Ebedli Zoltán, a Ferencváros legendás labdarúgójának a fia, de rendszeresen pályára lép Lisztes Krisztián is, aki a Werder Bremen csapatával német bajnoknak mondhatja magát. A kispadon pedig egy szintén ismerős név, bizonyos Dzurják József ül, aki játékos pályafutása során a magyar első- és másodosztályban, illetve Cipruson és a Maldív-szigeteken is gólkirály volt.

Az Oroszlányi foci Facebook-oldalon megjelentek szerint az ünnepség 15 órakor, a mérkőzés pedig 16 órakor veszi kezdetét. A belépés mindenki számára díjtalan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában