Labdarúgás

2024.02.21. 19:40

Megújult az oroszlányi focipálya

A felújított oroszlányi focipálya megfelelő hely lehet a majd a területi bajnokságokra is. A focipálya önkormányzati támogatásból és TAO-s pénzekből készíthették el.

Zetovics Márió

Átadták a felújított focipályát Oroszlányban

Forrás: www.oroszlany.hu

Az oroszlányi Chudik Lajos Sporttelepen befejeződtek a focipályák felújítási munkálatai.                                           focipálya

Átadták a felújított focipályát Oroszlányban
Megújult a focipálya Oroszlányon
Forrás: www.oroszlany.hu

Az elkészült pályákat Lazók Zoltán polgármester, Kontschán Flórián Jenő és Babai János települési képviselő tekintette meg - derült ki Oroszlány város hivatalos honlapján.

A munkálatokat 73 millió forint TAO-ból és 17 millió forint önkormányzati támogatásból készítették el. A pálya teljesen felújult, a szelektív gyomirtástól kezdve az új gyeptakaró telepítéséig mindent elvégeztek.

Gálos Csaba, az OSZE labdarúgó szakosztály vezetője elmondta, hogy a vármegyében ez az egyetlen élőfüves centerpálya, máshol mindenütt műfüves van. A jövőben itt játssza majd hazai mérkőzéseit az oroszlányi felnőtt labdarúgócsapat, valamint szintén itt rendezik majd meg a Bozsik Tornát és az utánpótlás Regionális Tornát.

Az öreg lelátó sorsa is hamarosan eldőlhet, egy statikussal már meg is vizsgáltatták. A szakértő véleményétől függ, hogy a lelátót elég lesz felújítani, vagy lebontásra kerül és egy teljesen újat kell építeni. A megújult focipálya ünnepélyes átadójára május 25-én kerül sor. 

focipálya,Oroszlány, labdarúgás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában