Labdarúgás

2024.04.05. 11:23

A nyergesújfalui utánpótlás legjobb focistái februárban

A Nyergesújfalu SE bejelentette, hogy mely fiatal talentumok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt az év második hónapjában. Az utánpótlás korosztály legjobbjait közösségi oldalukon is bemutatták.

Bottka Szabolcs

A Nyergesújfalu SE a közösségi oldalán mutatta be február hónap legjobb utánpótlás labdarúgóit. A tehetséges sportolók az U7-estől az U16-os korosztályig bezárólag erősítik a klubot.

A Nyergesújfalu SE közölte a követőkkel, hogy mely utánpótlás talentumok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt.
Az utánpótlás korosztály legjobbjait hónapról hónapra elismerik Nyergesen
Forrás: Nyergesújfalu SE/Facebook

A legjobb utánpótlás labdarúgók februárban:

  • U7 - Baumstark Ádám
  • U9 - Erdei Nóra
  • U10 - Pinczés Ádám
  • U11 - Tóth Benedek 
  • U12 - Dujmov Botond
  • U14 - Katus Kende
  • U16 - Czibulka Róbert

Elsőként a legfiatalabb reménységet, az U7-es Baumstark Ádámot mutatták be. Edzője szerint Ádám szorgalmasan látogatja az edzéseket, ahol mindig igyekszik a lehető legmagasabb szinten elvégezni a kiadott feladatot, aktívan részt vesz a labdajátékokban is. Az U9-es legjobb „díjában” Erdei Nóra részesült, U10-ben pedig Pinczés Ádámot találták a legkiemelkedőbbnek.  Ádám a korosztályos csapatának támadójátékosa, a klub elmondása alapján erőssége, hogy gyors és kiemelkedő cselezőtudással rendelkezik. Egyetlen támadás alatt képes több védőt kicselezni. Ami még fontos egy csapatsport szempontjából, hogy jól össze tudjon játszani a többiekkel. Az együttes ebben is tehetséget lát Ádám képességei között. 

A Nyergesújfalu SE közölte a követőkkel, hogy mely fiatal talentumok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt
Pinczés Ádám fogja megérdemelt díját
Forrás: Nyergesújfalu SE/Facebook

A következő, azaz az U11-es részlegen Tóth Benedek nyerte el az elismerést. A klub szerint Beni az együttes egyik oszlopos tagja, hiszen nem csak a védelemben, hanem a támadórészben is sikeresen kiveszi a részét.

A Nyergesújfalu SE közölte a követőkkel, hogy mely fiatal talentumok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt
Tóth Benedek, az U11-es korosztály legjobbja
Forrás: Nyergesújfalu SE/Facebook

Az U13-as csoportban Dujmov Botond, U14-ben Katus Kende bizonyult az első számú tehetségnek.  A valamivel idősebb, U16-os korosztályban Czibulka Róbert kapta az elismerést. A csapat rövid, de lényegretörő elemzése alapján egy kiemelkedő védőjátékosról van szó, ez azonban nem rettenti el attól, hogy a csapat támadásaiban is részt vegyen. Jó fizikuma és nagy gyorsasága nehéz feladatot okoz az ellenfeleinek.

A Nyergesújfalu SE közölte a követőkkel, hogy mely fiatal talentumok nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt
Czibulka Róbert, az U16-os csapat kiemelkedő labdarúgója 
Forrás: Nyergesújfalú SE/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában