Teljesítménytúra

2024.04.16. 11:46

Szombaton indul az idei Gerecse 50, még nem feltétlen késett el az, aki eddig nem jelentkezett

Már csak napok vannak hátra a nagy túra kezdetéig. Az alábbi cikkben olvasható, hogy mi a teendő abban az esetben, ha valaki még nem jelentkezett a Gerecse 50-re, de ott szeretne lenni.

Kemma.hu

A  héten indul az idei Gerecse 50. Sokan már készülnek a nagy túrára, azonban mindig találhatóak olyan személyek, akik eddig még nem jelentkeztek, de az elmúlt pár napban meggondolták magukat és ők is a részesei szeretnének lennie ennek a kihívásnak. Ezen cikk az ilyen helyzetben lévőknek szól.

Már csak napok vannak hátra a nagy túra kezdetéig. Az alábbi cikkben olvasható, hogy mi a teendő abban az esetben, ha valaki még nem jelentkezett a Gerecse 50-re, de ott szeretne lenni.
Április 20-án, szombaton rendezik az idei Gerecse 50-et
Fotó: Farkas Peter / Forrás: Gerecse 50 hivatalos oldala/Facebook

 A Gerecse 50 résztvevőinek létszáma véges. Ha betelnek a helyek, a rendszer már nem tudja fogadni a jelentkezéseket, az elmúlt évek alapján azonban elmondható, még mindig lehet esély a részvételre.

Ilyenkor léphet életbe a nevezés átadására szolgáló funkció

A nevezés átadásra szolgáló funkció segítségével gazdát cserélhetnek a jelentkezések. Ennek a menete egyáltalán nem nehéz: először is, a legegyszerűbb módszer, ha az esemény Facebook-os oldalán, a beszélgetés fülön meghirdeti a böngésző az eladási, illetve a vételi szándékot. Megállapodás esetén a jegyek bármikor átadhatók egymásnak.

A nevezés átadásához be kell jelentkezni a www.gerecse50.hu oldalra, majd a „Rajtlapok” fülön lehet átadni a nevezést.  A választott nevezésen rá kell kattintani az „Átadás” opcióra és meg kell adni a célfiók (azaz a vevő) e-mail címét. Fontos, hogy az adatok pontosan legyenek megadva, különben nem fog működni. Az átvevőnek is rendelkeznie kell gerecse50.hu fiókkal. Ha a másik fél nem értesül az átadásról szóló levélről, akkor érdemes ellenőrizni e-mail-en a „spam”, vagy „promóciók” mappát. Amíg az elküldött jelentkezést nem veszi igénybe a másik fél, addig visszavonható a művelet a „visszavétel” gombbal.

A nevezés átvételénél az átadás akkor lesz végleges, ha az átvevő az e-mail-ben kapott linkre kattint, mindemellett azonban rendelkezni kell gerecse50.hu felhasználó-fiókkal. Ha az átvétel sikeresen megtörtént, a felhasználói profil „Rajtlapok/Átadás” résznél található a nevezés. Itt egyből érdemes megadni, vagy átírni az adatokat. 

A teljesítménytúráról

A már hagyományosnak számító túrán nagy tömeg vesz részt. Idén, az esemény szombaton reggel 6 és 8 óra között startol el, a szintidő 12 óra lesz. Távlatban 49,4 km-ról van szó, ennyit kell megtennie majd annak, aki teljesítené szeretné a kihívást, a nevezési díj pedig 4500 Forint. Helyszíni nevezés nincsen, csak online módon lehet jelezni a részvételi szándékot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában