Otthontól távol

2024.04.15. 11:46

Jobban járnának, ha mindig idegenben játszanának

Győzelemmel sikerült feledtetnie a Dorogi FC-nek a bányászrangadón elszenvedett vereséget az NBIII aktuális fordulójában.

Kemma.hu

Most már egész bátran kijelenthetjük, hogy a Dorognak minden mérkőzését idegenben kellene lejátszania. Amíg hazai pályán ebben az évben még gólt sem szereztek, addig az otthonuktól távol minden mérkőzést megnyertek, összességében pedig szeptember óta nem szenvedtek vereséget. Az utolsó helyen álló csornaiak ugyan ráijesztettek a Dorogi FC csapatára, de jól reagáltak, gyorsan egyenlítettek és végül megfordították a találkozó állását.

Érthetetlen, de a Dorogi FC az otthonától távol jobban teljesít
Érthetetlen, de a Dorogi FC az otthonától távol jobban teljesít
Fotó: Walczer Patrik

Bekő Balázs vezetőedző a klub hivatalos Facebook-oldalán értékelte a mérkőzést. — Az első félidőben kifejezettem jól játszottunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amelyeknek szinte mindegyike 100 százalékos ziccer volt. Sajnos ezek kimaradtak, aztán ahogy lenni szokott, az ellenfél egyetlen helyzetét gólra váltotta. Ezután sem volt gond a játékkal, mert gyorsan megfordítottuk a mérkőzést, de a vezető gól után sajnos ahelyett, hogy lezártuk volna a találkozót, elkezdtük őrizni az eredményt. Magunknak tettük nehézzé az utolsó perceket, de így is  nagyon értékes három pontot szereztünk az eddig tavasszal hazai pályán hibátlan Csorna ellen.

NBIII. Északnyugati csoport, 24. forduló
Csornai SE - Dorogi FC 1-2 (1-1)
Kocsis István Sporttelep, Csorna, vezette: Holczbauer Flórián (Jakab B., Szabados D.)
Csorna: Ásványi - Németh Bence, Bolla, Tóth, Füzi, Vizler (Kovács 74.), Márton (Szőke 79.), Varga (Benszki 67.), Szabó, Németh Balázs (Szalka 74.), Nagy. Vezetőedző: Horváth Rudolf
Dorog: Tulipán - Nagyházi, Forgó, Ferkó (Berkó 85.), Selmeci, Bokán, Vígh (Hoszpodár 83.), Papp, Balla (Tóth 46.), Szerencsi, Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Márton (43.), illetve Forgó (45.), Vígh (62.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában