Kézilabda

2024.03.01. 11:18

Akadémistákat oktatnának a MOL Tatabánya KC játékosai

A balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) érkezik a Kék Tigrisekhez. Mivel a MOL Tatabánya KC jövő szerdán már újabb Magyar Kupa meccset játszik.

Kemma.hu

A NEKA jelenleg a tizedik helyen tanyázik, míg a házigazda MOL Tatabánya KC a harmadik. A két együttes tavaly októberben találkozott a Balaton partján. Akkor két góllal (27-25-re) a Kék Tigrisek győztek. Az eredmény szorosnak tűnik, ám ettől függetlenül, az összecsapáson végig a vendégek vezettek… Most ennek aligha örülnének a Tatabánya-drukkerek.

 

A MOL Tatabánya KC újabb győzelemre készül

– A NEKA ellen szeretnénk folytatni azt a szériát, amelyben benne vagyunk, és lendületes játékkal tovább építeni magunkat – emelte ki Sibalin Jakab edző, Djukics mester jobb keze. – Ősszel nyertünk Balatonbogláron, de tudjuk, hogy ellenfelünk egy fiatal, a találkozó elejét a lefújásig, sokat futó csapat. De most már ezt mi is bírjuk, ezen semmi nem múlhat. Bízom benne, hogy a mérkőzésig nem történik egyik játékosunkkal se semmi. Az biztos, mi végig motiváltak leszünk, mert tisztában vagyunk azzal, hogy riválisunknak nincs veszteni valója, teher nélkül játszhat. Ami mindig hordoz veszélyt magában. De nincs mese, nyerni akarunk.

Idő közben Ancsin Gábor már bekapcsolódott a közös edzésekbe, azután, hogy Csurgón ütést kapott a bordaközi izmokra. Peric viszont továbbra is „csak” lábadozik. Ritkán szokott ez előfordulni a tatabányaiakkal, hogy miközben teljes erővel a találkozóra és az adott ellenfélre fókuszálnak, ám már fél szemmel a szerdai, kupameccsre történő felkészülésre is figyelnek.

Kézilabda NB I., férfi, 18. forduló
MOL Tatabánya KC – HSA NEKA
Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnok, péntek, 18 óra 30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában