Küzdősport

2024.03.01. 21:12

Jól teljesítettek már az első versenyen

Remekül szerepelt az év első versenyén a Tatabányai Küzdősport Egyesület küldöttsége.

Kemma.hu

Már az év első versenyén remekeltek

Forrás: beküldött

Jól szerepeltek a Tatabányai Küzdősport Egyesület versenyzői az év első versenyén. A napokban megrendezett X FIGHT COD International nemzetközi küzdősport gálán a tatabányaiak csak kisebb létszámmal képviselték a klubot. 

Már az év első versenyén remekeltek
Forrás:  beküldött

A gyerekek közül Vörös Abigél (47 kilogramm) kezdte a menetelést, aki végig dominálva, erős kéz-láb kombinációval operált. Az ellenfelére többször rá is számoltak, így a végén győzött  pontozással 3:0-ra. Másodikként folytatta László Noel (42 kilogramm), aki nagyobb súlyú riválisával csapott össze. Noel keveset dolgozott az első két menetben, csak a harmadik körre érzett rá, milyen ütőtávból kellene küzdenie magasabb ellenfele ellen. Összességében 2:1 pontozással alul maradt a küzdelemben és a második helyen végzett.

Ezután jött Németh Adrián (50 kilogramm), aki 5 kilóval nehezebb ellenfélt vállalt be. Adriánnak ez volt élete első versenye, amit nagyon jól kezelt. Magabiztos volt, megfogadta az edzői utasításokat, de most nem tudta felülmúlni az ellenfelét és szoros 2:1 pontozással a bírók az veszített. Ő a második helyen végzett. 

A sorban Nagy Sándor következett, aki egy jóval idősebb ellenfelet kapott. Nagy Sándor végig állta a sarat kemény ellenfele ellen, ment előre és minden erejét kiadta magából. Ám az ellenfél magabiztosan dominálta az ütközet mindhárom menetét, így ő is a 2. helyen végzett. 

A gyerekek között utolsóként Szabó Attila(70 kilogramm) bemutató mérkőzésen harcolt a nála 3 évvel idősebb, 10 kilogrammal nehezebb vetélytársa ellen. Mindketten jól mozogtak, a tét nélküli mérkőzés miatt felszabadultak voltak. 

 A felnőttek között Szakács Patrik(64 kilogramm) élete első versenyét vívta, ahol kiemelkedően jól szerepelt. A harmadik menetben padlóra küldte az ellenfelét, aki nem tudta folytatni a küzdelmet.

Utolsóként Kinhefner Dávid, az egyesület másodedzője, valamint aktív versenyzője következett. Kinhefner Dávid egy szlovák harcos ellen lépett kötelek közé. Dávid magabiztosan gyakorolt, az összes menetben kiütötte ellenfelét, így a bíró a harmadik menetben a többszöri számolás után leállította a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában