Sportgála

2024.03.06. 20:32

A legjobb sporthorgászokat értékelték a gálán

A 2023-as év legjobb eredményeit értékelte a MOHOSZ a gálán.

Kemma.hu

Reviczky Gábor is jelen volt a Gálán , aki lelkes szurkolónk volt a világbajnokság idején

Forrás: MOHOSZ

A horgászat világában ismét a legjobbakat ünnepelte a Magyar Országos Horgász Szövetség. Március 1-jén a 2023-as év kimagasló teljesítményeket értékelték a sport és támogatói gálán. Mátyásné Siklódi Ritának remek eredményei voltak az évben. A III. Női pontyfogó Országos bajnokságon aranyéremmel, majd a Lac De Panneciére-n rendezett világbajnokságon ezüstéremmel hozta haza a dicsőséget Tatabányára. Ezen sikerek elismeréseként az év sportolójának választották, és három díjat is bezsebelt a gálán: magyar- és világbajnoki címet, valamint az év női sportolója elismerést.

Reviczky Gábor is jelen volt a Gála , aki lelkes szurkolónk volt a világbajnokság idején gálán
Reviczky Gábor is jelen volt a Gálán , aki lelkes szurkolónk volt a világbajnokság idején
Forrás: MOHOSZ

Már tizenegyedik alkalommal díjazták a gálán a legjobbakat

A Mohosz gáláján, melyet a gödöllői Grassalkovich-kastélyban tizenegyedik alkalommal rendeztek meg, a múlt év kiemelkedő teljesítményeit díjazták. 2023-ban a magyar horgászversenyzés egy igazán fényes évet zárt, hat arany-, hat ezüst- és négy bronzéremmel a világversenyeken. Az év női horgásza díjat Mátyásné-Siklódi Rita és társa, Csernyák Daniella nyerte el, akik nemcsak egyéni világbajnoki ezüstérmesek lettek, hanem magyar bajnokok is. 

 A szintén Tatabányai születésű Reviczky Gábor is jelen volt a Gálán , aki lelkes szurkoló volt a világbajnokság idején.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában