Magyar Sport Napja

2024.05.06. 19:43

Fotókon a magyar sport napja: gyerekek százai lepték el a sportpályát

Aktív volt Tatabánya május 6-án. A Tatabányai Sport Club a magyar sport napja alkalmából rendezett kiemelt eseményt, mely sokak érdeklődését felkeltette.

Kemma.hu

A magyar sport napja alkalmából a Tatabányai Sport Club kinyitotta kapuit a városnak. A délután négykor induló esemény este hétig tartott, ezalatt a résztvevők rengeteg programot láthattak, illetve vehetettek rajtuk részt.

Aktív Volt Tatabánya május 6-án. A Tatabányai Sport Club a Magyar Sport Napja alkalmából rendezett egy kiemelt eseményt, mely sok ember érdeklődését felkeltette.
A Magyar Sport Napja alkalmából minden korosztály képviseltette magát az eseményen
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

 A TSC-től tizenöt szakosztály képviseltette magát, rengeteg sportág volt felfedezhető, mindenki találhatott a személyiségéhez közel álló ágazatot. A rendezvényen Tatabánya életre kelt, közel 1500 résztvevőt lehetett számolni. A szülők, gyerekeik és barátaik egymással sportoltak a három órában, azonban az aktív versenyzők is tesztelték tudásukat a számukra nem annyira otthonos számokban is. 

A Sportoló Nemzet is jelen volt, kiemelt eseményként kezelte ezt az alkalmat. Külön ki kell emelni, hogy közel minden korosztály tiszteletét tette a Grosics Gyula Stadionban. A fő programok alatt Erdei Zsolt tartott „órát”, a My Balance és csapatának saját testsúlyos kondícionális edzése szintén sok embert vonzott. Mindezek mellett a TSC-elnöki elismerések átadására is sor került, mely a kiemelkedő utánpótlás-nevelést díjazta. A rendezvényt meglátogatta Gál Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai polgármester-jelöltje is. 

Aktív Volt Tatabánya május 6-án. A Tatabányai Sport Club a Magyar Sport Napja alkalmából rendezett egy kiemelt eseményt, mely sok ember érdeklődését felkeltette.
A rendezvényen a kiemelkedő utánpótlást is díjazták
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában