NBIII

2024.03.16. 12:05

Van miért visszavágnia a Bányásznak

Ha a szebbik arcát mutatja a Bányász, akkor nem okozhat gondot a Puskás Akadémia második csapatának legyőzése

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az Opus Tigáz Tatabánya üldözöttből üldözővé vált az NBIII Észak-Nyugati csoportjában. Nem tudni, hogy ez inkább levette a terhet a játékosok válláról, vagy inkább plusz nyomás helyeződik rájuk, mindenesetre a Balatonfüreden aratott győzelem már egy aranyesélyes gárda benyomását keltette. Gyürki Gergely tanítványai remélhetőleg átfordultak a mélyponton, hiszen nem csak az első tétmeccsen szenvedtek vereséget, de a téli felkészülés alatt is csak egy győzelmet tudtak felmutatni. A Bányász szurkolói reménykedhetnek, hogy a csapat rátalált a helyes útra és onnan már nem is térnek le a tavasz során.

A Bányász szurkolói reménykednek, hogy a Balatonfüreden mutatott formáját megismétli a csapat
A Bányász szurkolói reménykednek, hogy a Balatonfüreden mutatott formáját megismétli a csapat
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

A következő lépés megtételéhez a Puskás Akadémia második csapatát kellene legyőzniük Tatabányán. Bár a Budaörstől elszenvedett vereség után egyetlen ellenfelét sem becsülheti le a Bányász, azért ez a mérkőzés hazai pályán nem tűnik megoldhatatlan feladványnak. Még akkor sem, ha első meccsüket a Puskás nyerte. Ez a tény viszont duplán is erőt adhat a bányászoknak, nyilván fűti őket a bosszúvágy is az őszi vereségért.

A Bányász után az új listavezetőt is elkaphatja a Budaörs

Bár még nagyon sok van hátra a bajnokságból, érdemes most már kiemelten figyelni a veszprémiekre is, akiknek jelenleg a saját kezükben van a sorsuk. A játékosoknak nyilván a saját feladatukkal kell foglalkozni, a szurkolók azonban lesni fogják az újdonsült listavezető meccseit. A Veszprém azt a Budaörsöt fogadja, akik ugyebár megviccelték az első fordulóban a Tatabányát. A Grosics Gyula Stadionban senki nem szomorkodna, ha ezúttal is a tabella első helyezettjétől csennének el pontot, pontokat.

NB III. Észak-Nyugati csoport 20. forduló
Március 17., vasárnap, 14 óra

Opus Tigáz Tatabánya - Puskás Akadémia FC II.
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában