Felkészülés

2024.02.10. 19:30

Továbbra is várat magára az Opus Tigáz Tatabánya első győzelme +fotók

Gól nélküli döntetlennel folytatta a felkészülési mérkőzések sorát az Opus Tigáz Tatabánya, aggódni azonban még továbbra sem kell.

Kemma.hu

Tavaszias időjárás fogadta a játékosokat az edzőmérkőzésen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Egy döntetlen, két vereség. Ez volt eddig a mérlege 2024-ben az Opus Tigáz Tatabányának, akikhez a héten csatlakozott fejlesztési igazgatóként a sokszoros magyar bajnok és válogatott Dragóner Attila. Gyürki Gergely csapata tavaszias időben fogadta idei negyedik felkészülési mérkőzésén az Érdi VSE csapatát. A Pest vármegyei csapat az NBIII. Dél-Nyugati csoportjában a középmezőnyben helyezkedik el, így joggal reménykedhettek a Bányásznál, hogy megszületik az első siker a téli felkészülés során.

A sérült Katona Károly és Klausz Ádám, valamint a betegeskedő Kocsis Gergő kivételével pályára lépett a keret minden tagja, így nyugodtan variálhatott és próbálgathatta a különböző játékelemeket Gyürki Gergely. A mérkőzésen ugyan nem született gól, de a Tatabánya játékosai több gólhelyzetet is kidolgoztak, amelyek reményeink szerint a tétmeccseken már góllá fognak érni. Ugyan továbbra is győzelem nélkül telik a felkészülési időszak, azonban pánikra továbbra sincsen ok, hiszen még mindig sok idő van a tavaszi első fordulóig.

— Egy 20 perces periódustól eltekintve azt kaptam a mérkőzéstől, amire számítottam. Nagyon jó mentalitással és agresszivitással ment a csapat. Ugyanakkor még látszik, hogy a játékosok küzdenek az elemekkel. Várhatóan ahogy frissülni fog a csapat, letisztul a játékunk és az ellenfél kapuja előtt is jobb döntéseket fogunk hozni — értékelte a mérkőzésen látottakat a fiatal vezetőedző.

Felkészülési mérkőzés
Opus Tigáz Tatabánya - Érdi VSE 0-0
Opus Tigáz Tatabánya:
1. félidő: Balla - Molnár T., Krupánszki, Székely, Forró - Kovács I. - Soltész, Zacsek, Szegő - Árvai, Kiprich 
2. félidő: Balla - Buna, Kovács I., Székely, Hadobás - Szegleti, Soltész (Német D.) Letenyei, Szalánszki - Árvai (Dala), Kiprich (Pénzelik)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában