Kajak-Kenu

2024.02.15. 06:25

Szárnyaltak a Lábatlani Sirályok a győri szintfelmérőn

Bronzérmeket szereztek a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület sportolói az elmúlt hétvégén Győrben megrendezett Héraklész Fizikai Szintfelmérő Bajnokságon, amellyel lényegében elkezdődött az idei versenyszezon.

Walczer Patrik

Bronzérmeket is szereztek a fiatalok sportolók

Forrás: Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület

A klub beszámolója szerint január elején megkezdték a felkészülést, a mostani megmérettetés pedig lehetőséget biztosított arra, hogy megtudják, mennyire eredményes és sikeres az eddig elvégzett munka.

A bejegyzésükben említik, hogy a sportolóknak a régi hagyományos felmérési számok mellett újfajta feladatokat is teljesíteniük kellett. A csapat két legeredményesebb versenyzője Garai Julianna és Hortai Hanna volt, akik azonos pontszámot értek el, ezáltal mindketten bronzérmesek lettek. Azt is írják, hogy a dobogó harmadik fokára Garai Julianna állhatott fel, mert ő futásban jobban teljesített. 

Egyébként rajtuk kívül aranyjelzést kapott kiváló teljesítményéért Vigh Csenge, Csereklyei Csenge, Antal Nimród és Kozel Sára is. A klub gratulált a csapat többi tagjának is a kemény erőpróbák teljesítéséért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában