Viszontlátás

2024.02.06. 15:58

Óriási szeretettel fogadták a Tatabányára visszatérő Djukics mestert a drukkerek

A tatabányai szurkolók nem felejtették el, hogy a szerb edző nem is olyan régen már volt a csapat élén. A visszatérésére még egy, a Mestert köszöntő felirattal is készültek a lelátón.

Méltó fogadtatásban részesítették a csapat drukkerei a Mestert

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Dragan Djukics számára nem ismeretlen a tatabányai légkör, hiszen a szerb szakvezető a 2021/2022-es szezonban már irányította a Kék Tigriseket. Djukics legutóbb a görög AEK Athén csapatát trenírozta, innen érkezett vissza a MOL Tatabánya KC csapatához.

A szakember visszatérése nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a Tigrisek a PLER-Budapest gárdáját egy igazán gólzáporos mérkőzésen 14 góllal múlták felül. A tatabányai szurkolók sem feledkeztek meg a korábbi Mesterről, rendkívüli szeretettel fogadták Dragan Djukicsot.

@kemma_hu A mágus visszatért a @tatabanyahandball csapatához. Az első meccs parádésan dikerült! #handballl #kézilabda #tatabánya #moltatabánya ♬ Get Ready - Steve Aoki Vocal Radio Edit - 2 Unlimited

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában