Súlyemelés

2024.02.06. 09:45

Baráti találkozót tartottak a tatabányai veterán súlyemelők

Újra találkoztak a TSC veterán súlyemelői a Veres Győző súlyemelőteremben. Itt Visegrádi József és Stark András fogadta őket és köszöntötte a sportolókat ajándékokkal.

Zetovics Márió

Megünnepelték a TSC súlyemelő legendáit

Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Fotó: Tóth Levente

A tatabányai súlyemelés veterán legendái találkoztak a hétvégén a TSC Veres Győző súlyemelőtermében. Az eseményt Stark András a TSC örökös tagja és Visegrádi József szakosztályvezető szervezte. 

Visegrádi szerint a súlyemelőké egy rendkívül összetartó és kitartó szakosztály. A Bányász sportolói szerinte a legkiemelkedőbb magyar csapat, ugyanis minden európai, országos és világversenyen ott van az egyesület legalább egy sportolója. Megköszönte a szakmai stáb kitartó munkáját is a beszéde végén.

A szakosztályvezető szavai után Stark András, egykori olimpikon, aki hatvan éve lépett a Tatabányai Bányász Sport Club kötelékébe osztotta meg a gondoltait. Ő megemlékezett a már elhunyt sportolókról és vezetőedzőkről is.

Ezután Likerecz Attila vezetőedző a 2023-as év eredményeit ismertette. Kiemelte: a Tatabányai Sport Club tavaly a csapatbajnokságon ezüstérmet tudott szerezni. Számára az is nagyon fontos volt, hogy több mint 10 esztendő után a TSC le tudta győzni a német testvéregyesületét, az SW Germania Obrigheim csapatát. 

A beszédek után Stark Andrásék fejet hajtottak Veres Győző emlékére, majd Visegrádi József a veterán sportolók jutalmait is kiosztotta. A nyolcvan év feletti sportolók jelképes ajándékot vehetettek át, de Ormos Marianna szervezési igazgatót és Stark Andrást is köszöntötte munkájuk elismeréseként.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában