Súlyemelés

2023.11.30. 16:05

A TSC-s Fekécs Szilárd az ob legjobb férfi súlyemelője lett

Remekeltek a TSC-sek: három érem és egyéni csúcsok az országos bajnokságon

Kun Attila

Kitűnő teljesítményt nyújtott a tatabányai csapat

Forrás: Facebook/Tatabányai SC

A közelmúltban Nyíregyházán rendezték a felnőtt országos bajnokságot, amelyen a Tatabányai SC három versenyzővel vett részt Fekécs Szilárd, Lucz Levente és Stavarsz Ádám személyében. A három emelő nem akármilyen teljesítménnyel képviselte klubját és szakosztályát, hiszen Likerecz Attila vezetőedző mindhárom tanítványa érmet, mégpedig egy aranyat és két bronzot nyert. 

A 81 kg-os súlycsoportban ketten versenyeztek, mégpedig Stavarsz Ádám és Fekécs Szilárd. Adám 110 kg-ot szakított és egyéni csúcsot elérve 138 kg-ot lökött, 248 kg-os összteljesítménnyel a harmadik helyet szerezte meg. Szilárd szakításban 130, lökésben pedig 170 kg-ot ért el, 300 kg-os összteljesítménye pedig nemcsak aranyérmet eredményezett, hanem a bajnokság összes férfi versenyzője közül ő bizonyult a legjobbnak. Lucz Levente a 102 kg-os súlycsoportban versenyzett, ahol  140 kg-ot szakított és 175 kg-ot lökött, 315 kg-os összteljesítménnyel pedig szintén bronzérmes lett. Levente hat jó fogással és egyéni csúccsal érte el ezt a nagyszerű eredményt. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában