Jég

2024.01.20. 08:09

Remekeltek a tatabányai gyorskorisok Inzellben +fotók

A Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület több versenyzője az inzelli Frillensee Cup gyorskorcsolya versenyen bizonyított a közelmúltban.

Zetovics Márió

A versenyen tizenkét tatabányai fiatal és hat szegedi mutathatta meg a képességeit. A tatabányai küldöttség összes tagja javítani tudott a korábbi egyéni idejükön. Vancsó Rebeka a héten elkezdődött Ifjúsági Olimpiára való felkészülés részeként állt rajthoz, ő hamarosan útnak indul Koreába, hogy a világ legjobb junior korcsolyázóival mérhesse össze tudását.

Tamás Ramóna 2 ezred másodperccel maradt el 100 méteren a korosztályos csúcstól, Pap Csani pedig közel került a junior világkupa szintidőkhöz. Moravcsik Márk 4 új korosztályos országos csúcsot ért el, a 100 méteres országos rekord nem csak itthon kiemelkedő eredmény, hanem a világon korosztályában egy holland versenyzővel holtversenyben a negyedik legjobb eredmény, az 1500 méteren elért ideje a világranglistán. – ahogyan az egyesület Facebook oldalán is olvashatjuk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában