Átigazolás

2024.01.17. 14:21

Nagy fogás a Vértesszőlősnek: U19-es palesztin válogatott hálóőrt igazoltak

A Vértesszőlős első hivatalos téli igazolásaként jelentette be az u19-es palesztin válogatott hálóőrt, Abuzareefa Ali Musheert.

Kemma.hu

Tartja a mondás, ha egy jó csapatot szeretnél építeni, akkor elsőként végy egy jó kapust. A Területi I. osztályban szereplő Vértesszőlős bejelentette első igazolását a télen, méghozzá egy fiatal hálóőrt. Mostantól az U19-es palesztin válogatott, Abuzareefa Ali Musheer is a szőlősieket erősíti.

A korosztályos válogatott hálóőr fogorvosnak tanul Budapesten, a Semmelweis Egyetemen ösztöndíjjal. A tehetséges sportoló összes vizsgája 5-ös lett, pedig mindössze 2 éve tanulja a magyar nyelvet. Mint írták, szorgalma és céltudatossága példaértékű lehet a csapat számára is. A klub nagyon boldog a nagyszerű igazolás miatt, azonban Ali boldogsága nem felhőtlen, hiszen családja jelenleg is háborús területen tartózkodik. 

A válogatott kapusról azt is tudni lehet, hogy már egy osztállyal feljebb, az NB III.-ban is bemutatkozott. A Vértesszőlősre igazolásában pedig nagy szerepet játszott a 2006-2008 között Tatabányát erősítő Vukasin Polekszicsnek. 

A Szőlősnek bizony nagy szüksége van egy jó hálóőrre, mert sereghajtóként várják a tavaszi szezont. Eddig mindösszesen három pontot szerzett a csapat és a kapott gólok tekintetében is kilógnak a mezőnyből.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában