Teremfoci

2024.01.29. 10:40

Győztek az éllovasok, az utolsó forduló dönt az aranyéremről a csolnoki terembajnokságban

Kisebb-nagyobb ellenállást leküzdve hozták a kötelezőt a Csolnoki Labdarúgó Terembajnokság aranyéremről álmodozó csapatai, akik a 9. fordulóban is megszerezték a 3-3 pontot. Az utolsó, február 2-i játéknap dönt arról, hogy a Nyugi FC, vagy a Mazsolák és Tádé nevű alakulat lesz-e a bajnok.

Walczer Patrik

Szoros mérkőzésen 3:5-re nyert a Nyugi FC (sárgában) a Wolfflock ellen

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A 9. fordulót a Family Guy – Mazsolák és Tádé összecsapása nyitotta meg. A hazaiaknak sok babér nem termett, a vendégek sima 0:11-es győzelmet könyveltek el ellenük, akik ezzel megőrizték második helyüket a tabellán.

A Wolfflock-Kárpáti Dental három újoncot is pályára küldött az élen álló Nyugi FC ellen. Az utolsó helyen álló hazai csapat az első félidő végén szépített, így 1:2-es állásnál fordultak a csapatok. A szünet után mindkét gárda igyekezett megszerezni a három pontot és bár 3:4-nél még meccslabdája is volt a Wolfflocknak, egy remek támadást követően a labda kapu feletti hálóban kötött ki. A játéknak második találkozója végül 3:5-ös vendégsikerrel zárult.

A Nyári Konyha és a Wis-Air mérkőzése is igen eseménydúsra sikeredett. Előzetesen talán kevesen számítottak arra, hogy a Nyári Konyha remekül fogja tartani magát, hisz a Wis-Air az odavágón 16:2-re múlta felül az ellenfelét. Most szoros mérkőzésen 3:4-re a Wis-Air diadalmaskodott.

A 9. forduló után a Nyugi FC 24 ponttal vezeti a tabellát, mögöttük 2 ponttal lemaradva a Mazsolák és Tádé áll a második helyen. A góllövőlista első helyét magabiztosan őrzi Pázmándi Gergő (Wis-Air) és már csak az a kérdés, hogy vajon az utolsó mérkőzésen szerez-e annyi találatot, hogy elérje az ötvenes határt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában